ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας έχει προγραμματίσει φιλικούς αγώνες όπως αναφέρονται παρακάτω και μετά την σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΣΠ δημοσιεύτηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων και κυπέλλου όπου ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές στις ημέρες των φιλικών που συμπίπτουν με τις ημερομηνίες των αγώνων κυπέλλου.

9-10/09/23 ΚΥΠΕΛΛΟ (1η Φάση)

10/09/23 Φιλικό με Αστέρα Χαιδαρίου (Εκτός έδρας) Ενδέχεται αλλαγή της ημερομηνίας.

12/09/23 Φιλικό με Αστέρα Νίκαιας (Εκτός έδρας)

14/09/23 Φιλικό με Ειρήνη 2005 (Εκτός έδρας)

16-17/09/23 ΚΥΠΕΛΛΟ (2η Φάση)

19/09/23 Φιλικό με ΑΣ ΚΩΦΩΝ (Εντός έδρας)

21/09/23 Φιλικό με ΔΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (Εντός έδρας)

28/09/23 Φιλικό με ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Εντός έδρας)

‘Εναρξη συνεργασίας με την γυμνάστρια Γεωργία Μπαλάτση.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η Διοίκηση του Πυθαγόρα Περάματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την γυμνάστρια Γεωργία Μπαλάτση.

Η Γεωργία προέρχεται από τον στίβο, ήταν πρωταθλήτρια στον ακοντισμό και τα τελευταία 8 χρόνια έχει αναλάβει το αγωνιστικό τμήμα ρίψεων του Αίολου Κορυδαλλού. Προπονεί πρωταθλητές και η φιλοσοφία της είναι ¨πώς θα πρέπει να προπονείσαι συνεχώς σαν να είσαι δεύτερος για να καταφέρεις να παραμείνεις πρώτος¨.


Έχει περάσει από πολλά αθλήματα αλλά τελικά την κέρδισε ο στίβος για πολλά χρόνια.
Η μεγάλη της όμως αγάπη ήταν πάντα το ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε και παίκτρια.

Σε δηλώσεις που έκανε είπε: “Σε έναν χώρο όπου οι γυναίκες εξακολουθούμε και νιώθουμε περιττές η διοίκηση και οι άνθρωποι του Πυθαγόρα Περάματος με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω μέλος του υπέροχου συνόλου που έχουν δημιουργήσει και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.

Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία την οποία μου δίνουν να δουλέψω με την ομάδα τους και μαζί να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς. Γνωρίζω ήδη την σκληρή δουλειά όλου του προπονητικού team και υπόσχομαι να βοηθήσω να αναπτύξουμε τον ποδοσφαιρικό δυναμισμό μας σε νέα ύψη.

Η οικογένεια Πυθαγόρα Περάματος καλωσορίζει την Γεωργία Μπαλάτση.

Συνεχίζει ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΛΠΕΑΣ στο τιμόνι του Πυθαγόρα Περάματος.

Ο Πέτρος Σαλπέας επανεξελέγει Πρόεδρος του Πυθαγόρα Περάματος για 2η συνέχομενη φορά, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του συλλόγου που έγιναν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.

Συνεχίζουμε το όραμα με τον Πρόεδρο μας Πέτρο Σαλπέα στο τιμόνι.

Το ταξίδι συνεχίζεται.

Tα καλύτερα έρχονται.

‘Εναρξη συνεργασίας με την Reemaxesports Hellas

Ο Πυθαγόρας Περάματος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού Reemaxe Sports Hellas για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

H Reemaxe Sports Hellas είναι Ελληνική εταιρεία και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού στο άθλημα του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, λόγω της καινοτομίας της αλλά και των υψηλών προδιαγραφών των προϊόντων της, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεγάλες συμφωνίες που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που καινοτομεί, δημιουργώντας custom-made προϊόντα, εκτός από την ένδυση και στις μπάλες και στον αθλητικό εξοπλισμό!!!!

Η καινούρια προπονητική εμφάνιση που μας ετοιμάζει η Reemaxe Sports Hellas θα έχει μοντέρνο design, λεπτές γραμμές και λιτά χρώματα και η οποία θα κάνει την διαφορά.

Η οικογένεια Πυθαγόρα Περάματος καλωσορίζει την Reemaxe Sports Hellas.

Συνέχεια ανανεώσεων.

Σε συνέχεια ανανεώσεων με τους παίχτες της ομάδας για την νέα σεζόν θα συνεχίσουν μαζί μας οι Γρίφσιας Στέλιος, Ντελής Στέλιος και ο Λευτέρης Ζαχαριάς.

Ο προγραμματισμός συνεχίζετε κανονικά ενώ αναμένονται συνέχεια των ανανεώσεων αλλά και αποδέσμευσεων παιχτών.

Ανανεώσεις παικτών για την ομάδα μας

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι λοιπόν η Διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Παπαδάκη Μάριο, Βουρλιώτη Ευθύμη, Μακρόγλου Βαλάντη, Πασχάλη Αναστάσιο, Παναγιωτάκη Χρήστο, Σαραντόπουλο Ραφαήλ, Πιλιανίδη Φώτη.

Ενώ αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα η συνέχεια των συναντήσεων παικτών της ομάδας ώστε να ξεδιαλύνει ποιοι θα παραμείνουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ηδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές όπου πιστεύεται από το τεχνικό τιμ και διοίκηση ότι θα κάνουν αίσθηση αγωνιστικά και όχι μόνο

Συνεχίζει στο πάγκο της ομάδας ο προπονητής μας Μάνσαλης Δημήτρης.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. συνεχίζει στο πάγκο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο προπονητής μας Μάνσαλης Δημήτρης.

Επίσης συνεχίζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Κυρίτσης Αντρέας (προπονητής τερματοφυλάκων) και ο Νίκος Κούμπουλα (Φροντιστής).

Η ομάδα είναι σε αναζήτηση για την θέση του γυμναστή, ενω είναι σε προχωρημένες συνομιλίες για να κλείσει η θέση του φυσικοθεραπευτή.

Ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει, θα υπάρξει η σχετική ενίσχυση όπου χρειαστεί, συνεχίζονται οι ανανεώσεις των παικτών, ένω θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το περσινό ρόστερ.

Υπάρχει συμφωνία με εταιρία ρουχισμού για την προμήθεια του αθλητικού υλικού.