Έναρξη της προετοιμασίας 21/08 γήπεδο Περάματος.

Με τον προγραμματισμό να συνεχίζετε σε εντατικούς ρυθμούς ,για την νέα σεζόν , κλείδωσε και η έναρξη της προετοιμασίας όπου στις 21/08 στο γηπεδο Περάματος και ώρα συγκεντρώσης στις 19:00 , θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας,όπως επίσης έχει προγραμματιστεί να περάσουν ιατρικές εξετάσεις οι παίχτες ,να παραλάβουν τον φετινό ρουχισμό και να ξεκινήσει η προετοιμασία με τις ευχές όλων μας για το καλύτερο για την νέα σεζόν.Επισης θα ανακοινωθούν και τα φιλικά της ομάδας όπως και οι νεοαποκτηθεντες παίχτες που έχει κλείσει ο σύλλογος για την νέα σεζόν που ευελπιστούμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που δεν πετύχαμε την προηγούμενη σεζόν.

Νέος Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών του Πυθαγόρα Περάματος.

Καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Πυθαγόρα Περάματος τον Coach  Δημήτρη Τζωρτζίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών του Συλλόγου μας.

Με πλούσια εμπειρία 30 και πλέον ετών, με προϋπηρεσία σε Πειραϊκούς συλλόγους , αλλά και την Κύπρο, με πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό του, καλείται να σηματοδοτήσει την επόμενη ημέρα για τον σύλλογο μας.

Η αγάπη του, οι γνώσεις του για το άθλημα που αγαπάμε και ο αδαμαντένιος χαρακτήρας του μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι μόνο κέρδος θα έχουμε και εμείς και οι εκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές από αυτήν την συνεργασία.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πυθαγόρα Περάματος, και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σου.