Η εκδήλωση στις 2 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται λόγω πένθους.

Λόγο της απώλειας αγαπημένου προσώπου, αξιωματούχου της ομάδας μας και θεωρώντας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης να ακυρώσουμε την Σαββατιάτικη προγραμματισμένη εκδήλωση της ομάδας μας μέχρι νεωτέρας.
Το διοικητικό συμβούλιο,το τεχνικό Team ,οι παίχτες και όλος ο Α.Π.Ο. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια!

Εκ της διοίκησης,
ο Πρόεδρος
Σαλπέα Πέτρος.

Μεταγραφών συνέχεια Θεόδωρος Γκόλγαρης (Στόπερ).

Ακόμα μια μεταγραφή ουσίας ,ποιότητας και εμπειρίας για την γραμμή άμυνας καθώς αποκτήθηκε ο Θεόδωρος Γκόλγαρης (στόπερ,1994) όπου η ομάδα ενισχύεται ακόμα περισσότερο στη γραμμή άμυνας,θεόδωρε σου ευχόμαστε υγεία ,καλή σεζόν !
Καλώς ήρθες!

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/08/2023 ΚΑΙ ΩΡΑ19:00 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!ΟΝΕΙΡΑ; ΠΟΛΛΑ! ΠΡΟΣΔΟΚΊΕΣ;ΠΟΛΛΕΣ!!Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ;ΔΟΥΛΕΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!

ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ !!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!

Μεταγραφή Νο 3 Γιώργος Ρουσίδης

Μια ακόμα ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ μας, καθώς από φέτος ο Giorgos Rousidis
θα είναι μέλος της ομάδας μας και με την εμπειρία του,τον δυναμικό τρόπο παιχνιδιού ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του τεχνικού Τιμ ,του ευχομεθα υγεία ,καλή σεζόν και με το καλό να εκπληρώσουμε τους στόχους μας!
Γιώργο καλώς ήρθες!!

Μεταγραφή Νο4 Δημήτρης Δαμαλίδης

Ακόμα μια προσθήκη για την ομάδα μας καθώς επέστρεψε μετά από έναν χρόνο από το Ν.ΙΚΟΝΙΟ ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Δαμαλιδής (1993) και με την ποιότητα του σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σα χαρακτήρας ειναι σίγουρο ότι έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα μας.

Δημήτρη καλώς ήρθες σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν

Στέφανε καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πυθαγόρα.

18χρονος αμυντικός Στέφανος Λεΐσου από τον ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ είναι μια ακόμα φετινή μεταγραφή για τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!

Οι άνθρωποι της Διοίκησης του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ευχαριστούν τους Διοικούντες του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για την συνεργασία τους, και εύχονται στον ποδοσφαιριστή τα καλύτερα για τη νέα σεζόν!!!!!

Μιχάλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πυθαγόρα.

Ο Πυθαγόρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Μιχάλη Περάκη (2004) όπου αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις στην αριστερή πλευρά . Ευχαριστούμε το Ν.Ικονιο για την άψογη συνεργασία για την επίτευξη της επιθυμίας του παίχτη να έρθει στην ομάδα μας. Μιχάλη σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας.