Στο τιμόνι του Πυθαγόρα Περάματος ο “Δημήτρης Τζανετουλάκος”

Την πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Τζανετουλάκου στο τιμόνι της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του Πυθαγόρα Περάματος, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Μάνσαλη.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας με τον Πυθαγόρα που έχει βάλει ως στόχο το φετινό πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β΄ κατηγορία βάζοντας παρακαταθήκη για ακόμα υψηλότερα την επόμενη σεζόν.

Ο καταξιωμένος προπονητή, κάτοχος διπλώματος UEFA B, έχει δώσει εξαιρετικά “δείγματα γραφής” στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο με αξιοπρόσεκτο έργο και επιτυχίες σε όποια ομαδα κι αν έχει εργαστεί κατά τη διάρκεια της πολυετούς προπονητικής του καριέρας.
Έχει διατελέσει επί 18 έτη προπονητής καθώς και τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου Πειραιά, τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Νέων Ευγένειας, προπονητής στις ομάδες Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, του Ηφαίστου, της Ένωσης Ρέντη, της Ένωσης Καμινίων, και του ΑΣ Ποντίων κ.α. Με ήθος και εντιμότητα, ακούραστος εργάτης μέσα στο γήπεδο, με αγάπη για το άθλημα και τα νέα παιδιά.
Ο Σύλλογος μας τον καλοσωριζει και εύχεται ολόθερμα κάθε επιτυχία στο έργο του.
Η Διοίκηση του Πυθαγόρα Περάματος θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστεί για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Το Δ.Σ.

Σε αναζήτηση προπονητή ο Πυθαγόρας – Τέλος ο Μάνσαλης.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τεχνικό ηγέτη της κ. Δημήτρη Μάνσαλη, κατόπιν της δικής του επιθυμίας και παραίτησης, για προσωπικούς του λόγους, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε προ επταημέρου στη Διοίκηση.

Ο κ. Μάνσαλης διετέλεσε προπονητης επί σειρά ετών στον Πυθαγόρα, δουλεύοντας ακούραστα, με ήθος και εντιμότητα προφέροντας τα μέγιστα στην αγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

Με αμοιβαία εκτίμηση και φιλία τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.