Η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ στην προπόνηση του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Βρεθήκαμε πρόσφατα με την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ στην προπόνηση του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και αυτά που είδαμε ήταν πραγματικά πάρα πολύ όμορφα! Ως γνωστόν η Περαματιώτικη ομάδα προηγείται μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΠ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν δεδομένη την άνοδο στην Β’ κατηγορία στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν και δεν έχουν πρόβλημα να το λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις!

Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο κύριος Πέτρος Σαλπέας (έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι…), αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Δεντόπουλος (έλειπε επίσης στο εξωτερικό για δουλειές…), Γενικός Γραμματέας ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος, Ταμίας ο Γιάννης Καρράς, Γενικός αρχηγός ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, έφορος ο Δημήτρης Λυμπέρης, και Μέλη του Δ.Σ. οι Απόστολος Μαμιός και Παναγιώτης Καπραντζάς. Υπάρχει και μια… τρανταχτή μεταγραφή, αφού ανέλαβε σημαντικό πόστο στην ομάδα η κυρία Τζένη Ζαρταλούδη που ειδικεύεται να οργανώνει ποδοσφαιρικές ακαδημίες!

Πράγματι, η δημιουργία ακαδημιών είναι το πρώτο μέλημα των ανθρώπων του ΠΥΘΑΓΟΡΑ και κάτι που θέλει πολύ και ο νέος (αλλά πολύπειρος στον χώρο) προπονητής της ομάδας, κύριος Δημήτρης Τζανετουλάκος. Δίπλα του στο τεχνικό Τιμ η Γεωργία Μπαλάτση (γυμνάστρια, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και παίκτρια ράγκμπι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!), ο Αντρέας Κυρίτσης (προπονητής τερματοφυλάκων), ο Δημήτρης Μηναΐδης (προπονητής Β’ ομάδας) και ο Μιχάλης Νάνος στην τελευταία του χρόνια ως ποδοσφαιριστής…

Να πούμε ακόμα ότι η ομάδα είναι κοντά στο να αποκτήσει δικό της ιδιόκτητο πούλμαν για την μεταφορά της αποστολής στους εκτός έδρας αγώνες, ενώ αυτές τις ημέρες βγαίνει “φρέσκο” από το τυπογραφείο το νέο ημερολόγιο της ομάδας!

Έχουμε την εντύπωση θα… πάει πολύ καλά όλο αυτό! Να ευχηθούμε τα καλύτερα στους ανθρώπους του συλλόγου, που φημίζονται για την μεθοδικότητα, τον προγραμματισμό και την υγιή ποδοσφαιρική τους νοοτροπία…

Posted in Uncategorized, Ανακοινώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *